عنوان : بزرگداشت روز دانشجو در واحد پردیس خودگردان
 ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

الله نور السموات و الارض

امروز شانزدهم آذر، روزی است که 3 دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به دخالتهای آمریکا و انگلیس در امور ایران و سفر ریچارد نیکسون معاون رییس جمهوری آمریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان بپا خواستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی و آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزو بوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند.این روز ، روز دانشجو نام گرفته است. به همین مناسبت بزرگداشت و تکریم روز دانشجو سه شنبه 16 آذر ماه 1395 در واحد پردیس خودگردان دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار گردید. این بزرگداشت با حضور جناب آقای دکتر خلیلی قائم مقام ریاست واحد پردیس خودگردان، مسئول محترم آموزش سرکار خانم کیانپور و کارمندان و دانشجویان در این مرکز برگزار و با تقدیم شاخه گل از دانشجویان این واحد تقدیر به عمل آمد.