عنوان : اولین جلسه شورای صنفی دانشجویی در واحد پردیس خودگردان برگزار شد
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۰

روز سه شنبه 16 آذرماه مصادف با روز دانشجو، جلسه صمیمانه اعضای اولین شورای صنفی دانشجویان با جناب آقای دکتر خلیلی قائم مقام محترم ریاست واحد پردیس خودگردان، سرکار خانم کیانپور مسئول محترم آموزش و سرکار خانم اتابک سرپرست امور دانشجویی برگزار شد.
در این جلسه ضمن تقدیر و تکریم مقام والای دانشجو مقدمه ای درباب اساسنامه شورای صنفی دانشجویان توسط دکتر خلیلی ارائه شد.پس از آن دبیر شورا و نمایندگان بعد از معرفی خود، در خصوص حمایت بیشتر از شورای صنفی و مشکلات دانشجویان به ارائه نقطه نظرات و برنامه های خود پرداختند.در ادامه این جلسه دکتر خلیلی با جمع بندی نظرات و دغدغه های طرح شده ضمن تشکر از احساس مسئولیت متعهدانه اعضای شورا ابراز امیدواری نمودند با توجه به تعامل خوبی که بین نهادهای دانشجویی و واحد دانشجویی وجود دارد کلیه پیشنهادات و دغدغه های طرح شده در این جلسه را در اسرع وقت بابت پیگیری به این واحد ارائه دهند.