عنوان : دیدار با خانواده شهید مدافع حرم حمیدرضا فاطمی اطهر
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۲

روز چهارشنبه 20 / 11 / 95  با حضور قائم مقام ریاست واحد پردیس خودگردان جناب آقای دکتر خلیلی و معاونت پژوهشی و آموزشی واحد، جناب آقای مهندس علیجانی ،جناب آقای موسوی سرپرست امور مالی،مسئول آموزش ، مسئول روابط عمومی و مشاور امور بانوان و خانواده و مسئول خدمات و چند تن از همکاران واحد پردیس خودگردان از خانواده شهید مدافع حرم حمیدرضا فاطمی اطهر دیدار و از ایشان تجلیل شد.
قائم مقام ریاست واحد پردیس خودگردان در این دیدار معنوی گفت: امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می کنند، مرهون خون پاک هزاران شهیدی است که در دفاع از ارزش های اسلامی که از اهل بیت عصمت و طهارت(س) به ما ارث رسیده است جانفشانی کردند.
ایشان افزودند: تلاش همه ما در جهت خدمت به بازماندگان خانواده شهدا وظیفه اخلاقی، عرفی و دینی و البته کمترین کار ممکن است.این خانواده ها مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آنها افتخاری بسیار بزرگ محسوب می شود.