عنوان : پیام تبریك قائم مقام محترم واحد دكتر خلیلی به مناسبت قهرمانی تیم فوتسال دانشجویی اتحاد اروند
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۱

بسم الله الرحمن الرحیم

کسب مقام قهرمانی فوتسال دانشجویان پسر، دست‌آورد ارزشمندی بود که در سایه الطاف الهی، تلاش متعهدانه و غیرتمندانه ورزشکاران عزیز، اهتمام مربیان و سایر عوامل اجرایی و نیز کوشش بی‌وقفه مدیران و کارکنان اداره تربیت بدنی دانشگاه، به‌دست آمد و در کارنامه این واحد دانشگاهی به ثبت رسید. اینجانب از صمیم قلب توفیقات دانشجویان ورزشکار در این آوردگاه ورزشی را تبریک می‌گویم و از همه کسانی که در کسوت‌های گوناگون، ارزش‌های ورزشی و فرهنگی دانشگاه را نمایندگی کردند و همچنین از همکاران خود در معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، قدردانی می‌کنم.امیدوارم ورزش دانشگاهی کشور با تأییدات خداوند متعال و اهتمام ورزشکاران و دست‌اندرکاران این حوزه، در تداوم بالندگی روزافزون خود، ضمن گسترش فضای نشاط و محاسن اخلاقی در سطح دانشگاه‌ها و جامعه، ورزش کشور را در سطوح ملی و بین‌المللی توسعه دهد.