عنوان : جشن روپوش سفید دانشجویان پزشكی ورودی بهمن ۹۲ واحد پردیس خودگردان برگزار شد.
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۱

جشن روپوش سفید دانشجویان پزشکی ورودی بهمن ۹۲ واحد پردیس خودگردان برگزار شد.
در این مراسم که ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۶ شهریور ماه 96 در محل تالار اجتماعات بیمارستان گلستان، و با حضور دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، مهندس شکورنیا معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده پزشکی ، دکتر قاسم ساکی، دکتر نسترن رنجبری و دکتر عیسی رضایی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد، دانشجویان پزشکی  واحد پردیس خودگردان پایان دوران علوم پایه و فیزیوپاتولوژی و ورود به عرصه بالینی را جشن گرفتند.
درآغاز مراسم،‌ پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا...مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، و بعد از عرض خوش‌آمد گویی به مهمانان ودانشجویان توسط مجری برنامه ، جناب آقای دکتر موگهی، معاونت محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در سخنانی ضمن تبریک این مناسبت فرخنده به دانشجویان، از حضور در جمع آنان ابراز خوشحالی کرد. ایشان پزشکان و ارائه دهنده گان خدمات سلامت را، بزرگترین جهادگران خواندند و افزودن ورود به رشته ی پزشکی داشتن روحیه ایثار و فداکاری را در افراد می طلبد.
در ادامه دکتر قاسم ساکی و دکتر نسترن رنجبری نیز به ایراد سخنانی پرداختند و ضمن تبریک به مناسبت ورود دانشجویان به عرصه بالینی و آرزوی موفقیت برای آنان در ادامه مسیر، از دانشجویان خواستند که در ادامه مسیر نیز پرتلاش و پرانگیزه ظاهر شوند.
سپس چند تن از دانشجویان به نمایندگی از دانشجویان پزشکی حاضر در مراسم و با همراهی اساتید، روپوش سفید پزشکی را بر تن کردند. دانشجویان با حضور بر روی سن ضمن دریافت لوح تقدیر از اساتید مدعو، اقدام به گرفتن عکس یادگاری نمودند.
دکتر عیسی رضایی، استاد گروه نفرولوژی ضمن تشکر از دانشجویان برای دعوت از ایشان، به بیان خاطرات جالبی از عرصه بالینی برای دانشجویان پرداخت که با استقبال پرشور دانشجویان روبرو شد.
در انتهای مراسم نیز از اساتیدی که وقت گرانبهای خود را به حضور در جمع دانشجویان اختصاص داده بودند تجلیل و با اهداء تندیس قدردانی به عمل آمد.بعد از انجام پذیرایی و با نزدیک شدن به لحظات ملکوتی اذان مغرب، مراسم به پایان رسید.